Wie zijn wijver...

 

Zoals je hopelijk sturen wij nogal snelde virtual hosts Groeten van Bad Fredeburg in het Sauerland:

 

De totstandkoming/geschiedenis van onze vakantiewonningen:

In het begin van 2008 hebben we besloten dat werd gebouwd in 1983 Hervormen huis, zodat uit de vorige Huurwoningen en andere Nutzfreiflächen, appartementen ontstaan.

De basisidee en het uitgangspunt van onze overwegingen was altijd en het zal op een hoog niveau en appartementen blijven onvoorwaardelijk aanbod individualiteit en alles tegen een eerlijke Price.

Het eerste appartement, de twee-persoons appartement A, klaar voor bewoning in april 2008. Het appartement A is inderdaad met 30 m² Living vrij klein, maar erg gezellig en ideaal voor 2 personen uitgedost.

Sinds juli 2009 is het appartement B, op de zolder van Woonhuis liggen, verifieerbaar. Het kan tot max. 6 personen royale ruimte. Geniet van het uitzicht vanaf het balkon, waaronder de Leien daken van Bad Fredeburg en een prachtige Panoramisch uitzicht op de zogenaamde Hawerland. Daarnaast mag u buiten terras en ligweide.

Voor meer details en informatie verwijzen we Thuis rubrieken "appartementen / prijzen / boekingen".

Gelieve "studie" Nu de homepage intensief. Wij zijn dankbaar voor elke suggestie, elke kritiek, een onderzoek en natuurlijk elke boeking.

Contacteer ons via de aangewezen elektronische weg of bel ons.

We kijken ernaar uit u.